Tosty Ziołowe Ryż
Tosty ziołowe ryż jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli przerobiłeś ryż, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden garnek Jesienne zioła Pieczony kurczak z masłem tosty Dziki Ryż, Opiekane Gnocchi z ziołowym brązowym masłem, oraz Tosty Sosna Orzech Zioła Dynia Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać ryż, i smażyć 4 protokół lub do złotego koloru.
Połącz smażony ryż, bulion i następne 3 składniki w powolnej kuchence 4-quart.
Przykryć i gotować na wysokiej 2 godziny lub do momentu wchłonięcia płynu i ryż jest miękki. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Dekorować, w razie potrzeby.
Świeża jest najlepsza: jeśli masz pod ręką świeżą bazylię, użyj 1 łyżki świeżej zamiast 1 łyżeczki suszonej bazylii.