Tosty ze szparagami na ciepło z pancettą i winegretem
Ciepłe szparagi tosty z Pancettan i Vinaigrette wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet winny sherry, chała grube, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tosty ze szparagami na ciepło z Pancettanem i winegretem, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Ciepła Sałatka Z Cykorii Z Grzybami I Pancettą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Ocet i musztardę ubić w małej misce. Stopniowo ubij w oleju i 1 łyżkę roztopionego masła. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Umieść pancetta na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec do chrupkości, o 7 protokół.
Tymczasem szparagi gotować na dużej patelni wrzącej osolonej wody do miękkości, około 5 minut.
Szparagi odcedzić; osuszyć.
Przenieść ciepłe szparagi do dużej miski; dodać vinaigrette i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kromki chleba tostowego i posmarować pozostałymi 2 łyżkami roztopionego masła.
Ułóż 2 toasty na każdym z 4 talerzy. Podziel pancetta, a następnie szparagi między tosty.
Skropić Pozostałe winegret i podawać.