Tosty z wędzonego łososia z syropem z octu słodowego

5
4
3
2
1
Tosty z wędzonego łososia z syropem z octu słodowego

Tosty z wędzonego łososia z syropem z octu słodowego

Tosty z wędzonego łososia z syropem z octu słodowego to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, łagodny miód, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Tosty z wędzonego łososia z syropem z octu słodowego, Wędzony pstrąg ze słodowym octem Sałatka faszerowana śmietanką, oraz Tosty Z Łososia Wędzonego La Boqueria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić plastry bagietki na blasze do pieczenia i piec do bladego złota, 10 do 12 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Podczas gdy chleb jest opiekanie, gotować cydr, ocet, miód, i tymianek w małym, niereaktywne rondel aż syropy i zredukowane do około 1/4 szklanki, o 10 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ChlebChleb
CydrCydr
MiódMiód
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Tosty posmarować créme fraîche i udekorować łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Skropić syropem słodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SłodowySyrop Słodowy
1
* Pieczywo można prażyć 1 dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej. Upewnij się, że toasty są całkowicie chłodne przed ich przechowywaniem. Jeśli lekko zmiękną przez noc, wystarczy ponownie podgrzać je w piekarniku 149° przez kilka minut.* Syrop można przygotować 3 dni wcześniej i przechowywać schłodzony, przykryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok