Tosty Z Serem Boczkowo-Pomidorowym
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 770 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, sól koszerna, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzanki serowo-ziołowe na kanapkę z boczkiem, sałatą i pomidorem na # Twelve, Tosty serowo-pomidorowe, oraz Zupa fasolowo-Boczkowa z grzankami serowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Pomidory wyłożyć na rdzeń i cienko pokroić.
Umieścić w durszlaku w zlewie i posypać 1/2 łyżeczki soli; odstawić na co najmniej 15 protokół.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół; przenieść do papieru ręcznikiem wyłożone talerzu.
Wylać i rezerwy kapiele, pozostawiając 1 łyżka stołowa na patelni; toast chleb z jednej strony w kapiele do złotego (zrobić to w partiach, dodając więcej kapieli w razie potrzeby).
Na blasze ułożyć pieczywo, tosty-bokiem do dołu.
Sery połączyć z majonezem, szalotki i pietruszki w misce.
Rozprowadzić mieszaninę serową na tostach, zastrzegając około 1/3 szklanki. Pokruszyć boczek na wierzchu. Wymieszaj nadmiar płynu z pomidorów; rozprowadź cukinię i pomidory wśród tostów. Kropki z reserved mieszanki sera i doprawić pieprzem.
Piec na złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Zdjęcia Antonis Achilleos