Tosty z koziego sera z orzechami włoskimi, miodem i tymiankiem
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli morskiej i świeżo popękanego pieprzu, prażony olej z orzechów włoskich, chleb pełnoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miodowy kozi ser Daktyle z orzechami włoskimi, Tartaletki jabłkowo-kozie z miodem tymiankowym, oraz Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik lub Toster do temperatury 191° (190°C). Ułożyć tosty na małej blasze do pieczenia.
Plastry tostów rozłożyć równomiernie z kozim serem1 i posypać orzechami włoskimi, równomiernie je dzieląc.
Mżawka 1/4 łyżki oleju z orzechów włoskich nad każdym tostem.
Piec, aż orzechy włoskie są tosty i ser jest ciepły, o 5 protokół.
Tosty przełożyć na talerze i doprawić solą i pieprzem.
Każdy tost skropić miodem, następnie posypać liśćmi tymianku i podawać.
Przedruk za zgodą Kitchen Garden Cookbook autorstwa Jeanne Kelley, © 2013 Weldon Owen