Tosty z koprem włoskim i suszonymi pomidorami
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka julienne cut suszonych pomidorów, cebula kopru włoskiego, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Jajka, Koper Włoski I Suszone Pomidory, oraz Oliwki marynowane z suszonymi pomidorami i koprem włoskim.
Instrukcje
Połącz 1 obraną i ogoloną cebulkę kopru włoskiego, sól, świeżo zmielony czarny pieprz i 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Posmaruj dodatkowe 2 łyżeczki oliwy z oliwek równomiernie na kromkach chleba; umieść na blasze z ciastkami. Tosty w piekarniku, aż lekko chrupiące i rumiane (10-12 minut).
Na każdej kromce chleba równomiernie rozprowadzić 2 łyżki zmiękczonego, herbed koziego sera; na wierzchu 1/3 szklanki kromek kopru włoskiego, 2 łyżki julienne pokrojonych suszonych na słońcu pomidorów i kilka posiekanych liści kopru włoskiego.