Tosty z klubami i majonezem koperkowym

Tosty z klubami i majonezem koperkowym
Toasted Clubs z majonezem koperkowym wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 707 kalorii , 47 g białka i 33 g tłuszczu . Za 2,7 dolara za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 2 osób. Jeśli masz pod ręką ser provolone, pieczoną wołowinę delikatesową, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Burgery jagnięce z relishem jabłkowym i kremowym majonezem szczypiorkowym , Smażony batat i pikantny majonez oraz Przystawka z panierowanymi krewetkami i pikantnym majonezem .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj majonez, koperek, 1/4 łyżeczki soku z cytryny i pieprz; posmaruj nim tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 średnio Dojrzałego Awokado, Obranego I Pokrojonego W Plasterki1/4 średnio Dojrzałego Awokado, Obranego I Pokrojonego W Plasterki
3/4 łyżeczki Soku Z Cytryny, Podzielone3/4 łyżeczki Soku Z Cytryny, Podzielone
2 Plasterki Sera Provolone O Obniżonej Zawartości Tłuszczu2 Plasterki Sera Provolone O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połóż dwie warstwy mięsa, wołowiny, szynki, sera, sałaty, pomidora, bekonu i kiełków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
KiełkiKiełki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Skropić awokado pozostałym sokiem z cytryny; położyć na kiełkach. Przykryć pozostałym tostem. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
KiełkiKiełki
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn