Tosty z cytrynowym Zacierem Groszkowym
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 256 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grochu, chleb, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowy Tłuszcz Z Białej Fasoli, Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Makaron z papryką cukrową i marchewką soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek, natkę pietruszki, 1 łyżkę oleju, sól pinchof i 1/2 szklanki wody w małym rondlu.
Dodać groch i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż groch będzie miękki, około 5 minut dla świeżego grochu, około 2 minut dla zamrożonego.
Spuścić, rezerwując płyn do gotowania.
Przenieść mieszaninę grochu do robota kuchennego; pulsować, aż powstanie Gruba pasta.
Przełożyć do średniej miski; wymieszać ze szczypiorkiem, 1/2 łyżki skórki cytrynowej, 1 łyżką soku z cytryny,1/4 łyżeczki pieprzu Aleppo i 2 łyżkami oleju. Stirin reserved gotowanie cieczy przez łyżkę stołowąp mieszaninę jest nadal gruby, ale do smarowania.Doprawić zacierem z grochu solą, czarnym pieprzem i sokiem z cytryny.
Tosty skropić olejem; wierzch polać zacierem grochowym, posypać pozostałą 1/2 łyżki konserwowanej skórki i większą ilością pieprzu, posypać większą ilością oleju.
DO przodu: zacieru grochu można zrobić 1 dniagłówkiem. Kryj się i wyluzuj.