Tosty Tallegio z chutneyem pomidorowym z Indii Południowych

Tosty Tallegio z chutney z pomidorów z Indii Południowych to indyjski przepis, który służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz czosnek, brązowy cukier, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mullangi Pachadi-Chutney rzodkiewka w stylu Andhra-Chutney Południowoindyjski s, Chutney z marchwi-chutney z cebuli z marchwi dla Idli Dosa-chutney z Indii Południowych s, oraz Carrot Peanut Chutney-Carrot Palli Pachadi-South Indian Chutney s for Idli Dosa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz pomidory, szalotkę, czosnek, ocet, wodę i posypkę solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie wyłączyć na wolnym ogniu, gotowanie około 5 minut.
Dodać brązowy cukier. Gotować kolejne 5 minut.
Na małej patelni saute rozgrzać oliwę do połysku.
Dodać nasiona gorczycy i kminku i gotować, aż zaczną popping.
Zawartość patelni wlać do Chutney pomidorowej. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Pokrój bagietkę na 1/4 cala.
Umieść plastry na dużej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 do 10 minut, lub do lekko złoty.
Podajemy mały klin sera na każdym tostie z odrobiną chutney. Smacznego!