Tosty Tallegio z chutneyem pomidorowym z Indii Południowych

Tosty Tallegio z chutneyem pomidorowym z Indii Południowych
Tosty Tallegio z chutney z pomidorów z Indii Południowych to indyjski przepis, który służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz czosnek, brązowy cukier, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mullangi Pachadi-Chutney rzodkiewka w stylu Andhra-Chutney Południowoindyjski s, Chutney z marchwi-chutney z cebuli z marchwi dla Idli Dosa-chutney z Indii Południowych s, oraz Carrot Peanut Chutney-Carrot Palli Pachadi-South Indian Chutney s for Idli Dosa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz pomidory, szalotkę, czosnek, ocet, wodę i posypkę solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie wyłączyć na wolnym ogniu, gotowanie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać brązowy cukier. Gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
4
Zdjąć rondel z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Na małej patelni saute rozgrzać oliwę do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać nasiona gorczycy i kminku i gotować, aż zaczną popping.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Nasiona KminkuNasiona Kminku
7
Zawartość patelni wlać do Chutney pomidorowej. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney PomidorowyChutney Pomidorowy
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Pokrój bagietkę na 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
9
Umieść plastry na dużej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 do 10 minut, lub do lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Podajemy mały klin sera na każdym tostie z odrobiną chutney. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
SerSer
TostyTosty

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Niesamowicie chrupiąca i drobnoziarnista z dużą ilością pieprzu i odrobiną ekstrawagancji. Nic dziwnego, bo to wino rośnie na największej skamieniałej rafie ostryg na świecie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia5
Magazyn