Tosty Sernik Kokosowy
Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka dodatkowego kokosa, słodko-gorzka czekolada do pieczenia, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nasiona Konopi I Prażone Batony Kokosowe, Sernik cytrynowo-tymiankowy Petit Fours z prażonym kokosem, oraz Tosty kokos brzoskwinia Streusel batony z Dulce de Leche {gf} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno i boki 13x9-calowej patelni z folią, pozostawiając folię zwisającą na 2 przeciwległych stronach patelni; folię spryskać sprayem do gotowania.
Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj.
Rozprowadzić na patelni. W dużej misce, beat twarogu, cukru i ekstraktu migdałów z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Złożyć w 1 1/2 szklanki kokosa. Upuść mieszaninę przez łyżki stołowe na ciasto brownie na patelni.
Piec 50 minut lub aż krem ser nadzienie jest jasnobrązowy. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin. Użyj folii, aby podnieść z patelni.
Pokrój w 5 rzędów po 3 rzędy.
W małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, umieść słodko-gorzką czekoladę; worek uszczelniający. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż czekolada będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Squeeze bag do mżnięcia czekolady nad batonami.
Posypać dodatkowym kokosem. Przechowywać w lodówce.