Tosty Pomidorowe Z Sardynkami I Miętą
Tost pomidorowy z sardynkami i miętą to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mięty, chleba wieloziarnistego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sardynki na grzankach, Sardynki Na Grzankach, oraz Sardynki i rukola na grzance dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. płatki sardynek widelcem do miski. (Kawałki nie powinny być tłuczone, ale nie powinny być większe niż grosz.)
Dodaj miętę, olej i sól; Wrzuć delikatnie, aby połączyć.Jeśli używasz całych kromek chleba, odetnij skórki i pokrój każdy na cztery trójkąty.
Umieść Trójkąty lub plasterki bagietki na blasze do pieczenia i piec, aż chrupiące i złocisty brązowy, 12 do 14 protokół. Jak tylko wyjmiesz je z piekarnika, natrzyj każdy plasterek pokrojoną stroną pomidora. W miarę postępów pomidor rozkłada się, aż pozostanie tylko skóra; wyrzuć pozostały pomidor.Top każdy tost z około 1 1/2 łyżeczki mieszanki sardynek. Dodać mieszaninę sardynek z kilkoma plasterkami cebuli i podawać natychmiast.