Tosty na zakwasie z grzybami i ostrygami

Tosty na zakwasie z grzybami i ostrygami
Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ostrygi, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Farsz na zakwasie z pieczarkami, jabłkami i szałwią, Przystawki grzybowe-serowe pieczarki i boczek na tostach, oraz Czerwone wino pieczone pieczarki na kozim serie grzanki czosnkowe.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła na dużej ciężkiej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Dodaj 3 kromki chleba i tosty, aż złoty i chrupiące, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TostyTosty
3
Dodaj 1 łyżka masła na patelni;włączyć chleb i tosty, aż złoty i chrupiące, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenoszenie toastów Toa stojak druciany; ostudzić. Powtórz z pozostałościami 3 kromki chleba i 3 łyżki masła. DO AHEAD: może być wykonany 1 godzinę wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
Odstawić w temperaturze pokojowej.
6
Wytrzyj patelnię do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzać olej na patelniprzez średnie-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dodaj grzyby i smażyć, często podrzucając, aż lekko zabarwiony, ale nadal firma, o 2 protokół.Doprawić solą i przenieść jedną trzecią umaszczenia na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
Dodaj 2 łyżki masła i śmietany na patelni. Doprowadzić na wolnym ogniu; gotować, aż śmietana jest bardzo gęsta i grzyby są dobrze pokryte sosem, 3-4 minuty. Ostrygi Stirin, jeśli używasz, i szalotki i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
OstrygiOstrygi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podziel toasty między talerze; łyżka mieszanka grzybowa nad. Top z zarezerwowanymi pokojami.
11
Lay 2 plastry lardo na eachtoast, jeśli używasz.
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn