Tosty Kokosowo-Migdałowe Biscotti
Tosty kokosowo-migdałowe Biscotti to przepis śródziemnomorski, który służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz olej roślinny, półsłodkie chipsy czekoladowe, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty Orzechowo-Migdałowe Biscotti, Ciasto Mix Kokosowo-Migdałowy Biscotti, oraz Biszkopty Z Migdałów Kokosowych: Zdrowy, Żujący Deser.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie). W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać, mąkę, olej i jajka łyżką, aż ciasto uformuje się. Wymieszać w kokosie i migdałach, używając rąk, jeśli to konieczne.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasta kształtuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15x4 cali, używając nasmarowanych rąk.
Piec 21 do 27 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na blasze na stojaku chłodzącym 15 minut.
Pokrój prostokąt w poprzek na plasterki 1/2 cala.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół,na arkuszu ciastek.
Piec 10 do 12 minut dłużej lub do krawędzi są głębokie złoty kolor. Cool 5 minut; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać kawałki czekolady i skrócić na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Skropić czekoladę nad ciastkami lub zanurzyć jeden koniec każdego ciastka w czekoladzie.
Odstawić około 30 minut lub aż czekolada jest ustawiona. Sklep objęty.