Tosty-Kokosowe Wegańskie Babeczki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać tosty-Kokosowe Wegańskie babeczki spróbować. Ten przepis służy 12. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 196 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz olej kokosowy, mleko kokosowe, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Babeczki kokosowe z polewą kokosową, oraz Prażone Babeczki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia patelnia muffin z babeczką liners.In w średniej misce przesiać mąkę, proszek kakaowy, proszek do pieczenia i sól.Roztopić olej kokosowy w małym rondlu na bardzo małym ogniu. Po stopieniu wyłącz ogrzewanie, ale pozostaw olej na patelni na piecu, aby pozostał ciepły, ale nie solidify.In oddzielna średnia miska, wymieszać mleko kokosowe, cukier, wanilia i ekstrakt kokosowy. Wymieszać z roztopionym olejem kokosowym.
Dodać mieszaninę mąki w partiach, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Wymieszać, aż będzie gładka, następnie złożyć rozdrobniony kokosowy.Wypełnij wkładki cupcake dwie trzecie pełne.
Piec przez 24 do 26 minut.
Przenieś do stojaka z drutu i całkowicie ostudź.Mróz z lukrem kokosowo-Orzechowo-Krówkowym.