Tosty francuskie z piernikowym musem jabłkowym
Francuskie tosty z piernikowym musem jabłkowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 232 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jeśli masz wanilię, mleko, jajka plus 1 białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus jabłkowy zapiekanka z tostami francuskimi {Overnight} z syropem jabłkowym, Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem gingerroot, mus jabłkowy i syrop w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na Medium (50%) o 1 minutę lub do bardzo ciepły; odstawić.
Ubić jajka i białko jaja, mleko, wanilia i sól w małej misce widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane; wlać do płytkiej misce.
Rozpyl patelnię lub 10-calową patelnię z natryskiem do gotowania; patelnia cieplna do 375° lub patelnia cieplna na średnim ogniu. Zanurz chleb w mieszaninie jaj, pokrywając obie strony. Gotować około 2 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Podawać z mieszanką musu jabłkowego.