Francuskie tosty z masłem jagodowym to amerykański przepis, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, syrop klonowy, masło i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tosty francuskie z masłem jagodowym, Jagodowe Tosty Francuskie Stratas, oraz Jagodowe Francuskie Tosty Muffinki.
Instrukcje
1
W przypadku masła jagodowego: w oddzielnych partiach ubić 2 patyczki masła na wysokości w misce miksera stojącego za pomocą nasadki trzepaczki. Przełącz na mocowanie wiosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Trzepaczka
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Dodać jeżyny. Włącz mikser do niskiego poziomu tylko na około 5 sekund, wystarczająco długo, aby jagody zaczęły się mieszać i rozpadać, ale nie tak długo, że zamienia się w bałagan. Wyczyść miskę miksera i załączniki i powtórzyć z pozostałymi 2 patyczkami masła i malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Maliny
Jagody
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
Z każdej partii, włączyć masło jagodowe się na długi arkusz folii z tworzywa sztucznego ustawione na długim arkuszu folii. Najpierw uszczelnij folię wokół cylindra, a następnie zabezpiecz folię wokół niego. Przekręć końce, stopniowo zwiększając nacisk podczas skręcania, aby cylinder był napięty. Gdy będzie to ładny, zgrabny cylinder folii, włóż do zamrażarki na 30 minut, aby szybko ją zestalić. Następnie przenieś do lodówki, aż będziesz gotowy do użycia. Masło powinno być bardzo twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Jagody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Folia Aluminiowa
1
Pokroić chleb w plastry grubości 1/2 cala. W naczyniu ubić żółtka z pół na pół, cukrem, wanilią i skórką z cytryny. Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie jaj, pokrywając obie strony. Następnie wyjąć z naczynia i odstawić. Powtarzaj, aż cały chleb będzie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
żółtko Jaja
Wanilia
Chleb
Cukier
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Skwierczeć trochę masła na patelni, gdy gorące. Gotować francuskie tosty po obu stronach, aż złoty kolor będzie brązowy, uważając, aby nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć masło jagodowe z lodówki. Rozpakuj jeden koniec i pokrój kilka plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
4
Kłaść po jednym plasterku na każdą porcję tostów francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
5
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem, a następnie skropić syropem klonowym.