Tosty Francuskie Z Jeżyn Na Jedno Danie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jedno danie jeżyny tosty francuskie spróbować. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, bochenek chleba, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn, Brioche Francuskie Tosty Z Głębokim Naczyniem, oraz Tosty francuskie z twarogiem i dżemem z jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dżem gotować w małym rondlu na średnim ogniu 1 do 2 minut lub do stopienia i gładkie, mieszając raz.
Umieść połowę kostek chleba na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Na wierzch polać kostkami twarogu i skropić roztopionym dżemem. Wierzch wymieszać z pozostałą kostką chleba.
Ubijamy jajka i kolejne 3 składniki.
Posypać brązowym cukrem. Przykryć szczelnie i schłodzić 8 do 24 godzin.
Piec, pod przykryciem, 20 minut. Odkryć i piec 10 do 15 minut lub aż chleb jest złoty kolor i mieszanka jest ustawiona.
Podawać z pożądanymi dodatkami.