Tosty francuskie z gruszkami i sosem z granatów
Francuskie tosty z gruszkami i sosem z granatów mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gruszki z granatu gotowane w sosie jogurtowym, Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Cynamonowe tosty francuskie z sosem jagodowym.
Instrukcje
Ubić jajka, mleko, wanilia i 1/2 łyżeczki do herbaty, aby wymieszać w szklanym naczyniu o wymiarach 15x10x2 cali.
Dodać kromki chleba; odstawić do wchłonięcia mieszaniny, obracając kromki chleba za pomocą szpatułki, około 10 minut.
Tymczasem, stopić 1 łyżka masła wduże nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać gruszki; smażyć, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Przełożyć gruszki na talerz.
Dodaj 2 łyżki masła do patelni; wymieszać do stopienia.
Dodać sok z granatów, cukier i pozostałość3 / 4 łyżeczki kardamonu; gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje i sypnie, około 5 minut.
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła ongriddle lub w innej dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kromki chleba i cookuntil złoty brąz, o 3 protokół na stronę.
Tosty francuskie pokroić ukośnie na pół; podzielić na talerze. Top z plasterkami gruszki, SOS łyżka nad, i służyć.