Kremowy Tost francuski z gałką muszkatołową jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i odebrać, cukier puder, jajka plus 3 żółtka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tosty Francuskie Z Gałką Muszkatołową, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Boczek Smażony Chrupiące Powlekane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić chleb w grube plastry trochę nieśmiały 1 cal (patrz uwaga). Ułóż chleb w jednej warstwie na patelni o wymiarach 13 na 9 cali, w razie potrzeby używając dodatkowej kwadratowej patelni o wymiarach 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ubij jajka, żółtka i sól razem w średniej misce przez 1 do 2 minut, lub do momentu, gdy będą lekkie, pieniste i całkowicie gładkie. (Nie powinno być żadnych kawałków jajka lub sztywność pozostałych, albo będziesz miał kawałki gotowanego jajka na grzance.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(Keebler)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubić na pół i pół, jogurt, cukier granulowany i 2 łyżeczki gałki muszkatołowej, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Na chleb wlać masę jajeczną. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc, ostrożnie obracając chleb raz lub dwa razy, jeśli to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
5
Gdy jesteś gotowy do gotowania, rozgrzej elektryczną patelnię nonstick do 177° lub podgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu. Lekko szczotkować patelnię lub patelnię z odrobiną masła i gotować chleb w partiach przez 6 do 8 protokół lub aż złoty kolor na zewnątrz, ale nadal miękkie w środku, obracając raz. Dostosuj ciepło w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podczas smażenia chleba wymieszaj cukier puder i 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej i włóż do sitka o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Posypać gorące francuskie tosty mieszaniną cukru pudru i służyć posypane syropem klonowym lub konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Przetwory
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1
Chleb jest grubo krojony, więc środek każdego kawałka pozostanie kremowy, ale jeśli plasterki są zbyt grube, środek nie będzie gotować w czasie, który zajmuje gotować na zewnątrz.