Tosty francuskie z bananami i orzechami włoskimi

Tosty francuskie z bananami i orzechami włoskimi
Francuskie tosty z bananami i orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, syrop klonowy, chleb jajeczny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tosty francuskie pieczone z bananami i orzechami włoskimi, Tosty Francuskie Z Rumem Banany, oraz Tosty francuskie z rumem banany.

Instrukcje

1
W dużej płytkiej misce, za pomocą widelca, ubić jajka, aż lekko spienione. Wymieszać z mlekiem i odstawić na bok. Banany obieramy do małej miseczki i rozgniatamy widelcem. Wymieszać orzechy włoskie i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadzić mieszaninę bananów na 1/2 kromek chleba, pozostawiając 1/4-calową granicę odkrytą na wszystkich krawędziach. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba i delikatnie dociśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Umieścić 2 kanapki w mieszaninie jaj i nacisnąć delikatnie. Odwróć i pozwól namoczyć na chwilę, aż równomiernie nasycisz po obu stronach. Powtórz z pozostałymi 2 pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Na patelni lub na patelni roztop 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieścić kanapki na patelni i smażyć, aż spody są złotobrązowe, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać pozostałe masło, odwrócić kanapki z łopatką i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Do podania tosty układamy na talerzach i kurzymy cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Podawać z syropem klonowym lub dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
DżemDżem
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn