Tosty francuskie z bananami i orzechami włoskimi
Francuskie tosty z bananami i orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, syrop klonowy, chleb jajeczny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tosty francuskie pieczone z bananami i orzechami włoskimi, Tosty Francuskie Z Rumem Banany, oraz Tosty francuskie z rumem banany.
Instrukcje
W dużej płytkiej misce, za pomocą widelca, ubić jajka, aż lekko spienione. Wymieszać z mlekiem i odstawić na bok. Banany obieramy do małej miseczki i rozgniatamy widelcem. Wymieszać orzechy włoskie i gałkę muszkatołową.
Rozprowadzić mieszaninę bananów na 1/2 kromek chleba, pozostawiając 1/4-calową granicę odkrytą na wszystkich krawędziach. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba i delikatnie dociśnij, aby uszczelnić.
Umieścić 2 kanapki w mieszaninie jaj i nacisnąć delikatnie. Odwróć i pozwól namoczyć na chwilę, aż równomiernie nasycisz po obu stronach. Powtórz z pozostałymi 2 pozostałymi kanapkami.
Na patelni lub na patelni roztop 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Umieścić kanapki na patelni i smażyć, aż spody są złotobrązowe, o 2 protokół.
Dodać pozostałe masło, odwrócić kanapki z łopatką i smażyć na złoty kolor.
Do podania tosty układamy na talerzach i kurzymy cukrem cukierniczym.
Podawać z syropem klonowym lub dżemem.