Tosty Francuskie Nadziewane Morelami
Nadziewane morelami tosty francuskie wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 74 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, cukier granulowany, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nadziewane Francuskie Tosty Morelowe, Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Morelami.
Instrukcje
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Pokrój chleb w poprzek na 12 1-calowych plasterkach.
Wytnij poziomą szczelinę z boku każdego kromki chleba, przecinając--ale nie przez--drugą krawędź.
W średniej misce, beat twarogu, konfitury i skórki cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minut lub do dobrze wymieszane.
W każdej kromce chleba rozprowadzić około 2 łyżeczek mieszanki twarożku wewnątrz szczeliny.
Na patelni umieścić nadziewane kromki chleba.
W średniej misce ubić jajka, pół na pół, cukier granulowany, wanilię, sól i gałkę muszkatołową widelcem lub trzepaczką do dobrego wymieszania.
Wlać mieszaninę jaj na kromki chleba na patelni i obrócić plastry ostrożnie, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzać piekarnik do 218°. odsączyć francuskie tosty i skropić roztopionym masłem.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.