Tosty Francuskie Nadziewane Dynią

Tosty Francuskie Nadziewane Dynią
Francuskie tosty Nadziewane dynią mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz puree z dyni, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Dyniowe Nadziewane Francuskie Tosty, Pumpkin Pie Spice Nadziewane Tosty Francuskie, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Dynią Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°. Ustaw stojak z drutu na dużej blasze do pieczenia; umieść w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w misce; ubijaj, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić równomiernie na 4 kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
4
Pozostałe 4 kromki chleba ułożyć na wierzchu, tworząc kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
W dużym naczyniu ubij mleko, jajka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Kanapki ułożyć w cieście.
7
Niech chleb namoczyć, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
8
Roztopić 2 Łyżki. masło w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj 2 kanapki; gotować, przerzucanie w połowie, aż złoty kolor z obu stron, 6 do 8 minut w sumie.
10
Przełożyć do regału na blasze w piekarniku. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Top tosty francuskie z pekan i syrop klonowy, w razie potrzeby, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TostyTosty
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn