Tosty Francuskie Nadziewane Dynią
Francuskie tosty Nadziewane dynią mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz puree z dyni, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Dyniowe Nadziewane Francuskie Tosty, Pumpkin Pie Spice Nadziewane Tosty Francuskie, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Dynią Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. Ustaw stojak z drutu na dużej blasze do pieczenia; umieść w piekarniku.
Połącz pierwsze 6 składników w misce; ubijaj, aż będzie gładka.
Rozprowadzić równomiernie na 4 kromkach chleba.
Pozostałe 4 kromki chleba ułożyć na wierzchu, tworząc kanapki.
W dużym naczyniu ubij mleko, jajka i wanilię.
Kanapki ułożyć w cieście.
Niech chleb namoczyć, o 1 minutę na stronę.
Roztopić 2 Łyżki. masło w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 kanapki; gotować, przerzucanie w połowie, aż złoty kolor z obu stron, 6 do 8 minut w sumie.
Przełożyć do regału na blasze w piekarniku. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Top tosty francuskie z pekan i syrop klonowy, w razie potrzeby, i służyć.