Tosty Francuskie Nadziewane Boczkiem I Twarogiem

Tosty Francuskie Nadziewane Boczkiem I Twarogiem
Tosty francuskie Nadziewane bekonem i twarogiem to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oscar Mayer boczek, philadelphia chive & ONION cream cheese spread, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Twarogiem, Boczek, jabłko i ser Dubliner Nadziewane francuskie tosty na # SundaySupper, oraz Tosty francuskie faszerowane jeżyną i serem śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Użyj ostrego noża, aby wykonać poziome cięcie z boku każdego kromki chleba, aby zrobić kieszeń, uważając, aby nie przeciąć całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Napełnij kieszenie pastą z serem śmietankowym i boczkiem; naciśnij przycięte krawędzie kieszeni, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Rozgrzać dużą ciężką patelnię nonstick rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Jajka, mleko i parmezan ubić na talerzu do wymieszania. Zanurz nadziewane kromki chleba, 1 na raz, w mieszaninie jaj, obracając się równomiernie obłożyć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodaj do patelni, w razie potrzeby partiami; gotować 4 do 5 min. lub do złotego koloru z obu stron, obracając po 3 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać posypane syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn