Tosty Francuskie Nadziewane Boczkiem I Twarogiem
Tosty francuskie Nadziewane bekonem i twarogiem to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oscar Mayer boczek, philadelphia chive & ONION cream cheese spread, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Twarogiem, Boczek, jabłko i ser Dubliner Nadziewane francuskie tosty na # SundaySupper, oraz Tosty francuskie faszerowane jeżyną i serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj ostrego noża, aby wykonać poziome cięcie z boku każdego kromki chleba, aby zrobić kieszeń, uważając, aby nie przeciąć całkowicie.
Napełnij kieszenie pastą z serem śmietankowym i boczkiem; naciśnij przycięte krawędzie kieszeni, aby je uszczelnić.
Rozgrzać dużą ciężką patelnię nonstick rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Jajka, mleko i parmezan ubić na talerzu do wymieszania. Zanurz nadziewane kromki chleba, 1 na raz, w mieszaninie jaj, obracając się równomiernie obłożyć obie strony.
Dodaj do patelni, w razie potrzeby partiami; gotować 4 do 5 min. lub do złotego koloru z obu stron, obracając po 3 min.
Podawać posypane syropem.