Tosty Francuskie Nadziewane Bananami
Przepis Nadziewane bananami francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 411 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka bananów, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Bananami, Tosty francuskie nadziewane bananami, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 107°.
Połóż 8 kromek chleba na powierzchni roboczej i rozłóż po 1 stronie każdego z serem śmietankowym. Na wierzchu każdy z lekko nakładającymi się plasterkami banana. Przykryć pozostałym chlebem, aby zrobić kanapki.
Roztopić 2 Łyżki. masło na średnim ogniu w dużej patelni nonstick. Tymczasem w dużej, płytkiej misce ubijaj widelcem jajka, mleko, wanilię i sól. Dip 4 kanapki w mieszaninie jaj do namoczenia obu stron, o 5 sekund.
Kanapki ułożyć na patelni i gotować, obracając aż rumiane, o 5 protokół z jednej strony, 3 protokół z drugiej strony. Powtórzyć z pozostałym masłem i kanapkami. Po zakończeniu przenieś do stojaków piekarnika; nie układaj w stos.
Podawać na gorąco z ciepłym syropem klonowym.