Tosty Francuskie Nadziewane Bananami
Need a wegetariański posiłek poranny? Francuskie tosty Nadziewane bananami mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz banany, brązowy cukier, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Bananami, Tosty Francuskie Nadziewane Bananami, oraz Tosty francuskie nadziewane bananami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Roztopić masło w ciężkiej patelni DNA na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła dodać brązowy cukier i szczyptę cynamonu. Mieszaj drewnianą łyżką, aż cukier rozpuści się w maśle i stanie się sosem.
Dodać banany i wymieszać.
Niech gotować, aż banany są miękkie i włączone do sosu.
Wyjąć do miski i ostudzić całkowicie. Gdy ostygnie, dodać serek i zacieru drewnianą łyżką.
Używając noża do parowania, Wytnij 2-calowe szczeliny na 1 stronie każdego kromki chleba, przecinając 3/4 drogi przez chleb i tworząc kieszeń, która pozostawia 3 strony chleba nienaruszone. Mieszankę bananów podziel równo między kieszenie na chleb.
W dużej misce dodaj jajka, śmietanę, mleko, cynamon i rum i ubijaj, aby połączyć.
Wlać mieszaninę do naczynia zapiekanki 13 na 9 cali.
Włóż chleb do mieszaniny jaj i niech moczyć na 3 minuty, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć chleb z mieszaniny jaj, za pomocą szpatułki, pozwalając nadmiar drenażu off.
Spryskaj stojak z drutu sprayem zapobiegającym przywieraniu i połóż stojak na blasze do pieczenia.
Połóż chleb na stojaku i przenieś do piekarnika.
Piec tosty francuskie, aż będzie złoty kolor i napełnianie jest gorące, o 25 protokół.
Tosty przełożyć na półmisek i udekorować cukrem cukierniczym i syropem klonowym.