Tosty Francuskie Nadziewane Bananami

Tosty Francuskie Nadziewane Bananami
Przepis Banan Nadziewane francuskie tosty jest gotowy w około 43 minuty i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten poranny posiłek ma 1221 kalorii, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiące płatki kukurydziane, masło, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Bananami, Tosty francuskie nadziewane bananami, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Bananami.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mieszankę naleśnika z wystarczającą ilością wody, aby cienkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj gałkę muszkatołową, cynamon, wanilię, cukier i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ubij razem, aż będzie gładka, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
W średniej misce wymieszać orzechy włoskie, brązowy cukier i plasterki banana.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Pokrój końcówki francuskiego chleba. Zaczynając od 1 końca, Zmierz około pół cala w dół bochenka i pokrój chleb 3/4 drogi przez. Zmierz około pół cala, i pokroić czysto przez chleb. Powinieneś mieć 1-calową kromkę chleba z wyciętym środkiem. Powtórz ten proces, aż chleb jest cały pokrojony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Weź kawałek pokrojonego francuskiego chleba i wrzuć kilka łyżek mieszanki bananów do szczeliny w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
7
Dodaj dobrą ilość, ale nie przesadzaj, aby mieszanina nie pozostała w środku. Powtarzaj, aż wszystkie plastry będą nadziewane.
8
Rozgrzej patelnię lub płaski grill na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, posmaruj ją 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Na talerz wylać pokruszone płatki kukurydziane. Weź kromkę nadziewanego chleba i zanurz go w mieszaninie jaj, obficie pokrywając obie strony. Następnie wciśnij chleb w płatki kukurydziane i odwróć go, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Umieścić chleb na grillu lub patelni i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronie. Przewróć tosty i ugotuj drugą stronę. Powtórzyć proces powlekania i gotowania dla każdej kromki chleba, i dodać więcej masła do grilla lub patelni w razie potrzeby, o 2 łyżki masła na kromkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W43 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn