Tosty francuskie Mascarpone z ciepłym syropem jeżyn
Przepis tosty francuskie Mascarpone z ciepłym syropem z jeżyn może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 859 kalorii, 18g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z vanillana, ser mascarpone, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czekoladowe tosty Nadziewane mascarpone z syropem truskawkowym, Dyniowe tosty francuskie Nadziewane jeżyn-Karmel Mascarpone, oraz Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill węglowy do średniej wysokości (45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
lub skonfigurować piec obozowy i używać średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
3
Ubij jajko, mleko, cukier, cynamon i 1/2 łyżeczki. wanilia razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Wanilia
Cukier
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Wymieszać mascarpone, Pozostałe 1 łyżeczka. wanilia i Likier razem w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Likier
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Masę mascarpone rozprowadzić na 4 kromkach chleba; na wierzch dodać pozostałe kromki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Funtów Jeżyn (około
Chleb
6
Gotuj syrop klonowy i jagody w małym przykrytym rondlu, aż jagody zaczną się rozkładać, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Klonowy
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia.
8
Rozgrzać dużą ciężką patelnię lub 2 mniejsze; na patelni zawirować masło. Dip kanapki w mieszaninie jaj, a następnie gotować, obracając raz, aż chrupiące i rumiane, 4 do 8 minut w sumie.