Tosty Francuskie Klonowo-Cynamonowe

Tosty Francuskie Klonowo-Cynamonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Klon-cynamon tosty francuskie spróbować. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, olej canolan, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon-Cynamon Pieczone Tosty Francuskie, Jabłko Cynamon Tost Francuski Babeczka z boczkiem Klon krem lukier, oraz Dynia cynamon Overnight Pull-Apart tosty francuskie z masłem klonowym waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do najniższego ustawienia (około 200).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść duże, płytkie naczynie do pieczenia w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Połącz jajka, mleko, syrop klonowy, ekstrakt waniliowy, zmielony cynamon i sól w dużej misce, mieszając trzepaczką, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieścić 2 kromki pełnoziarnistego chleba w cieście i moczyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb PełnoziarnistyChleb Pełnoziarnisty
5
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą lub żeliwną na średnim ogniu. Roztopić masło lub rozgrzać olej na patelni, obracając patelnię, aby go rozprowadzić. Podnieś kromki chleba z ciasta, pozwalając im lekko osuszyć, i umieścić chleb na patelni. Gotować na złoty kolor, przewracając raz (około 2-3 minut z każdej strony).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieść tosty do ciepłego naczynia do pieczenia w piekarniku. Powtórz procedurę z pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Podawać na gorąco z ciepłym sosem borówkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn