Tosty Farro z zieleniną i Tahini
Tosty Farro z zieleniną i Tahini to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga młodej rzepy, liści pietruszki, soku z cytryny i oleju roślinnego. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Tosty Farro Z Cukinią I Tahini, Tosty Farro i szalotki z kalafiorem i jajkiem, oraz Farro - Sunchoke Sałatka obiadowa z prażonymi nasionami słonecznika.
Instrukcje
W rondlu, przykryć farro wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, 12 protokół.
Odcedzić i przelać do średniej miski. Przechowywać w lodówce przez około 30 minut, aż ostygnie.
W małej misce ubijamy 2 łyżki wody z tahini i oliwą z oliwek.
Na patelni podgrzać olej roślinny.
Dodać farro w równej warstwie i gotować na dużym ogniu, mieszając raz, aż do tosty, o 5 protokół.
Dodaj 1/4 szklanki wody i zieleni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż zielenie są po prostu miękkie, o 2 protokół. Wymieszać pietruszkę i mieszaninę tahini i zdjąć z ognia. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą.
Przełożyć farro do miski, skropić melasą z granatów i podawać.