Tosty Farro i szalotki z kalafiorem i jajkiem

Tosty Farro i szalotki z kalafiorem i jajkiem
Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje $9.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 1940 kalorie, 52g białka, oraz 105 g tłuszczu. Jeśli masz różyczki kalafior, oliwa z oliwek, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tostowany ryż jaśminowy z grillowanymi szalotkami, Mąka z manioku tostowego z jajkami i szalotkami, oraz Smażone Gnocchi z brązowego masła z grillowaną kukurydzą + szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu roztopić 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3
Dodać farro, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 1 minutę, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
FarroFarro
4
Dodać 1/2 szklanki wywaru i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do wchłonięcia. Kontynuuj dodawanie wywaru po 1/2 szklanki na raz, często mieszając, aż do wchłonięcia, zanim dodasz więcej. Farro jest zrobione, gdy jest al dente, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Na średniej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać kalafior, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu do miękkości i rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
7
Dodać kalafior do farro wraz z octem i pozostałe 2 łyżki masła. Doprawić solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
FarroFarro
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Dodać jajka i gotować przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą. Łyżka farro do 8 misek. Jajka obrać i ostrożnie usunąć białka, aby żółtka były całe. Ostrożnie umieścić nienaruszone żółtka w środku każdej miski farro; wyrzucić białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
FarroFarro
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia80
Magazyn