Tosty drobiowo-wątrobiane z dżemem Szalotkowym
Ten przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tosty drobiowo-wątrobiane z dżemem Szalotkowym, Tosty Z Kozim Serem I Szalotką, oraz Mus z wątróbki indyczej z marynowaną szalotką.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić 2 łyżki masła. Wątróbki doprawić solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, aż zbrązowieje, 2 protokół na stronę.
Roztopić 2 łyżki masła na patelni.
Dodaj cebulę i tymianek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, 10 protokół.
Dodać wątróbki i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 2 protokół; ostudzić. Odrzuć tymianek. W maszynce, puree wątróbki i pozostałe 6 łyżek masła, aż będzie gładka. Przecedzić przez drobne sito i dobrze doprawić solą. Naciśnij plastikową folię na powierzchni i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Ciepłe grzanki posmarować olejem, natrzeć czosnkiem i rozprowadzić na wierzchu mus z wątroby.
Udekoruj dżemem z szalotki i podawaj.