Tosty drobiowo-wątrobiane z dżemem Szalotkowym

Tosty drobiowo-wątrobiane z dżemem Szalotkowym
Ten przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tosty drobiowo-wątrobiane z dżemem Szalotkowym, Tosty Z Kozim Serem I Szalotką, oraz Mus z wątróbki indyczej z marynowaną szalotką.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić 2 łyżki masła. Wątróbki doprawić solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, aż zbrązowieje, 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść na talerz.
3
Roztopić 2 łyżki masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i tymianek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać wątróbki i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 2 protokół; ostudzić. Odrzuć tymianek. W maszynce, puree wątróbki i pozostałe 6 łyżek masła, aż będzie gładka. Przecedzić przez drobne sito i dobrze doprawić solą. Naciśnij plastikową folię na powierzchni i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Ciepłe grzanki posmarować olejem, natrzeć czosnkiem i rozprowadzić na wierzchu mus z wątroby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
WątrobaWątroba
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Udekoruj dżemem z szalotki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn