Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym

Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym spróbować. Jedna porcja zawiera 851 kalorii, 10g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, kokos, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka dwa 9-calowe-by-2-calowe okrągłe patelnie ciasto i linii DNA z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W średniej misce wymieszać mleko, białka, nasiona wanilii i ekstrakt wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszać 2 1/4 szklanki mąki, cukier, proszek do pieczenia i sól. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać 12 łyżek masła, jeden kawałek na raz, i kontynuować ubijanie, aż mieszanina przypomina wilgotne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj wszystko, ale 1/2 szklanki mieszanki mleka i ubić na średniej prędkości, aż blady i puszysty, o 1 1/2 protokół. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać pozostałą mieszaninę mleka 1/2 szklanki. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 30 sekund więcej. Zeskrobać boki miski i mieszać przez 20 sekund dłużej. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie ciasta i wygładzić szczyty gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wychodzi z kilkoma okruchami dołączone, 22 do 24 protokół. Schłodzić w patelniach na blasze do pieczenia przez 10 minut. Uruchom mały nóż po bokach patelni i odwróć ciasta na stojaku do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Wyjmij pergamin i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1
Połącz krem kokosowy i śmietanę w misce i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zrobić krem z masła kokosowego: masło i cukier ubić w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, aż będzie lekkie i puszyste, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
3
Dodać krem kokosowy i sól; ubijać, aż krem maślany będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Złóż ciasto: użyj długiego ząbkowanego noża, aby pokroić każde ciasto poziomo na 2 warstwy. Zarezerwuj jedną z płaskich dolnych warstw na górze ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
5
Ułożyć kolejną warstwę na tekturowej okrągłej, pociętej bokiem do góry i posmarować syropem cukrowym z orzechów kokosowych. Łyżka jedną trzecią nadzienia kokosowego na ciasto i za pomocą małej metalowej szpatułki przesuniętej rozprowadzić na równą warstwę, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi ciasta. Powtórz z 2 więcej warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Posmaruj wyciętą stronę zarezerwowanej warstwy ciasta pozostałym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Umieść warstwę, przycięte strony w dół, na wierzchu ciasta. Boki i wierzch ciasta zamrozić masłem. Pat tosty Kokosowe na boki ciasta i posypać niektóre na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Połącz mleko, mleko kokosowe i fasolę wanilii i nasiona w średnim niereaktywnym rondlu; doprowadzić do duszenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą ubić w dużej misce. Powoli ubij ciepłe mleko do mieszaniny jaj. Powrót mieszaninę do patelni, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje. Zeskrobać mieszaninę do miski, usunąć fasolę wanilii i ubić w rumie i ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Niech krem ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
11
Połączyć 1 1 / 2cups wody i cukru w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kokosem, zdjąć z ognia i odstawić na co najmniej 30 minut i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Odcedzić płyn do czystego rondla. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż mieszanina jest lekko zmniejszona, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
13
Ochłoń.

Składniki

1porcja startego parmezanucp. cebulacp. cebula5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka tortowa, plus więcej na patelniemąka tortowa, plus więcej na patelnie2warzywo (np. szpinak)Rum kokosowy (polecane: Malibu)Rum kokosowy (polecane: Malibu)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników3Spód: okruszki z herbatników grahammrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKrem kokosowy (patrz niżej)Krem kokosowy (patrz niżej)6largesbiałka jaj w temperaturze pokojowejbiałka jaj w temperaturze pokojowej4largesżółtka jajżółtka jaj791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1porcja startego parmezanu1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem ciężki, zimnykrem ciężki, zimny1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodzony płatki kokosowesłodzony płatki kokosowe4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodzony płatki kokosowe, lekko tosty, do dekoracjisłodzony płatki kokosowe, lekko tosty, do dekoracji2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, w temperaturze pokojowej (na patelnie), plus 12 łyżek zimnego masła, pokrojone na 12 sztuk (na ciasto)masło niesolone, w temperaturze pokojowej (na patelnie), plus 12 łyżek zimnego masła, pokrojone na 12 sztuk (na ciasto)3kijemasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone mleko kokosoweniesłodzone mleko kokosowe1fasola waniliowa, nasiona zeskrobane, fasola i nasiona zarezerwowanefasola waniliowa, nasiona zeskrobane, fasola i nasiona zarezerwowane1fasola waniliowa, rozszczepiona wzdłuż, nasiona zeskrobane i zarezerwowanefasola waniliowa, rozszczepiona wzdłuż, nasiona zeskrobane i zarezerwowane1warzywo (np. szpinak)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko pełne, w temperaturze pokojowejmleko pełne, w temperaturze pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn