Przepis tosty Ciabatta z krewetek, estragon i rukola może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 30 minut. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 558 kalorii, 25g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jeśli masz rukolę, pomidory śliwkowe, krewetki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bruschetta z krewetkami, estragonem i rukolą, Krewetki pieczone na patelni z pomarańczą, rukolą i estragonem, oraz Pieczarki pieczone na tostach Ciabatta.
Instrukcje
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż połówki chleba na blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Piec do jasnego złota, 13 do 15 minut. Ostudzić przez 2 minuty. Ciepły chleb pocierać pokrojoną stroną czosnku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Piwa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Do polewy: podczas gotowania chleba, na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i szalotki i gotować, mieszając często, aż miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Posypać krewetki solą i pieprzem i dodać do patelni. Gotować przez 3 do 4 protokół aż tylko różowy i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Usuń krewetki do deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
8
W tej samej patelni, dodać pomidory i doprawić solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu, aż pomidory zaczną mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Tymczasem pokroić krewetki na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10
Włączyć ciepło pod patelnią do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj wino i, za pomocą drewnianej łyżki, zeskrobać rumiane kawałki, które przylegają do dna patelni. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
12
Dodać bulion i gotować, aż większość płynu odparuje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
14
Dodać krewetki, rukola, ser mascarpone i estragon, i mieszać, aż mieszanina jest kremowy. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka kremowe krewetki i sos na tosty i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.