Tosty Brie z bakłażanem Marmolada
Toasty Brie z bakłażanem Marmolada to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, octu winnego, ukośnie pokrojonego chleba wieloziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grzanki z Brie i awokado, Toasty z jabłkiem i Brie, oraz Zupa Z Pora Z Grzankami Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z czosnkiem. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia; dusić 1 minutę lub do lekko tosty. Top każdy plaster z 1/4 szklanki mieszanki bakłażana i 1 kawałek Brie. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.