Tostados Toluquenas
Tostados Toluquenas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 706 kalorii, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, pieprzu, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Meksykańskie Tostados, Valentine Tostados, oraz Cheese & chutney tostados dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czerwoną fasolę opłukać i przykryć 8 szklankami zimnej wody i delikatnie gotować przez 2 1/2 godziny. Ćwierć cebulę i umieścić w maszynce do mielenia.
Usunąć ścięgno z polędwicy i przejść również przez rozdrabniacz. Ser zetrzeć na tarce.
Tortille podsmażyć na odrobinie oleju, aż będą lekko chrupiące. Sałatę rozdrobnić, zmiażdżyć ząbek czosnku. Pomidory drobno pokroić.
Saute, a następnie dusić końcówki polędwiczki w maśle z pasty pomidorowej, czosnek, chili w proszku, czerwone Wino, i pomidory.
Dodać sól i pieprz do smaku. Dusić około dwudziestu minut. Połączyć tortille z mieszaniną mięsa, fasola, i top z sałatą, cebula, śmietana, pimentos, pietruszka, parmezan i sól i pieprz do smaku.