Toskańskie Migdałowe Biscotti
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Toskańskie migdałowe biszkopty mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Migdałowe Biscotti, Migdałowe Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Umieścić migdały w robocie kuchennym; puls 10 razy. Orzechy wymieszać z mieszaniną mąki.
Połącz jajka i ekstrakt, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wymieszania (ciasto będzie kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 lub 8 razy. Ciasto podzielić na 2 równe porcje. Uformuj każdą porcję w 6-calową rolkę.
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania, i pat do 1-cala grubości.
Piec w 375 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić przez 5 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę w poprzek na plasterki 12 (1/2 cala). Stań plastry pionowo na blasze do pieczenia.
Piec 14 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo