Toskańskie kanapki z tuńczykiem i fasolą

Toskańskie kanapki z tuńczykiem i fasolą
Toskańskie kanapki z tuńczykiem i fasolą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, cebulę, gałązki rukwi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Toskańska Sałatka Z Tuńczykiem I Białą Fasolą, Tuńczyk z toskańską sałatką z białej fasoli, oraz Kanapki z tuńczykiem z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo rozgnieść fasolę widelcem w misce, następnie wymieszać czosnek, sok z cytryny, olej, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Tuńczyka w płatkach w misce widelcem, następnie wymieszać z bazylią, oliwkami, selerem, cebulą, olejem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SelerSeler
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
SólSól
TuńczykTuńczyk
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Łyżka 1/4 mieszanki fasoli na 1 kromce chleba, następnie wierzch z jedną czwartą sałatki z tuńczyka, trochę rukoli i kromką chleba. Zrobić 3 więcej kanapek w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
ChlebChleb
TuńczykTuńczyk

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn