Toskański stek Porterhouse z czerwonym winem-pieprzowy Jus

Toskański stek Porterhouse z czerwonym winem-pieprzowy Jus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj toskańskiego steku Porterhouse z czerwonym winem-pieprzowym Jus. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1070 kalorii, 74g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stek z porterhouse, masło, wino o średniej zawartości i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Porterhouse z masłem Herbed, Stek Porterhouse z masłem Herbed, oraz Stek Porterhouse Z Sosem Rouille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Niech stek siedzieć w temperaturze pokojowej 15 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Stek osuszyć i doprawić obie strony pieprzem i koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
PieprzPieprz
StekStek
3
Rozgrzać olej i 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj rozmaryn, tymianek i czosnek i gotuj na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zioła i czosnek będą pachnące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
TymianekTymianek
5
Dodać stek i gotować, aż ładnie rumiane, o 3 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
6
Przenieść patelnię do piekarnika i gotować, aż natychmiastowy odczyt rejestry termometr 43° dla średnio rzadkie, o 5 minut (lub 120 ° F dla średnich, o 10 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść stek z szczypcami do małego talerza, rezerwując patelni, i niech reszta 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
8
Podczas odpoczynku stek, wylać olej z patelni, pozostawiając czosnek i zioła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj wino i gotować na średnim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
10
Dodaj bulion z kurczaka i wszelkie soki mięsne z półmiska i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MięsoMięso
11
Ubijamy pozostałe 2 łyżki masła do momentu włączenia, następnie doprawiamy solą i utrzymujemy ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Przenieś stek na deskę do krojenia i odetnij mięso z obu stron kości (powinieneś mieć dwa solidne kawałki steka). Cienko pokroić każdy kawałek, a następnie przełożyć plastry wokół kości na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Mżawka z jus.
1
* Grubo zmiażdżyć ziarna pieprzu z moździerzem i tłuczkiem lub umieścić ziarna pieprzu w zamykanej plastikowej torbie i grubo zmiażdżyć je z dnem ciężkiej patelni, pounder mięsa lub wałka do ciasta.* Kiedy przyrumienisz stek, nie ruszaj go.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
2
Niech gotuje niezakłócony (tylko odwrócić go raz), tak, że ładne ciasto tworzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn