Toskański gulasz z białej fasoli i kopru włoskiego z pomarańczą i rozmarynem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z toskańskiej białej fasoli i kopru włoskiego z pomarańczą i rozmarynem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, oliwę z oliwek, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Toskański Gulasz Z Białej Fasoli, Toskańska zupa z białej fasoli z oliwą z oliwek i rozmarynem, oraz Toskański jarmuż i gulasz z białej fasoli z polewą z bułki tartej.