Toskańska Zupa Z Kiełbasą Z Indyka

Toskańska Zupa Z Kiełbasą Z Indyka
Toskańska zupa z kiełbasą z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz doskonałą fasolę Północną, kminek, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Toskańska zupa z kiełbasą i kapustą z indyka, Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kiełbasą, oraz Toskańska zupa z kiełbasą i ziemniakami.

Instrukcje

1
W patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ostudzić i pokroić.
3
W dużym rondlu ubij bulion, zupę, grzyby, cebulę, przyprawę włoską, przyprawę czosnkową i ziołową, kminek i koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Dodać kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut.
6
Dodać fasolę i por. Dusić 10 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn