Toskańska Zupa Z Kiełbasą Z Indyka

Toskańska zupa z kiełbasą z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz doskonałą fasolę Północną, kminek, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Toskańska zupa z kiełbasą i kapustą z indyka, Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kiełbasą, oraz Toskańska zupa z kiełbasą i ziemniakami.
Instrukcje
W patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
W dużym rondlu ubij bulion, zupę, grzyby, cebulę, przyprawę włoską, przyprawę czosnkową i ziołową, kminek i koper włoski.
Dodać kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut.
Dodać fasolę i por. Dusić 10 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.