Dodaj do cebuli i gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać wodę i sól do smaku i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Gotować chorizo w dużej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
4
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ziemniaki grubo rozgnieść w garnku zacierem ziemniaczanym (nie odcedzić). Wymieszać chorizo i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z jarmużu i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Doprawić solą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Coarsely mash potatoes in pot with a potato masher (do not drain). Stir in chorizo and simmer 5 minutes. Stir in kale and simmer until just tender, 3 to 5 minutes. Season with salt.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Jarmuż
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia