Toskańska zupa z białej fasoli z Prosciutto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj toskańskiej zupy z białej fasoli z Prosciutto. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, seler, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Dodaj prosciutto, i smażyć przez 2 protokół.
Dodaj cebulę, seler, marchew, i czosnek; smażyć przez 2 protokół lub do miękkości.
Dodaj wodę, fasolę, liście laurowe i bulion, i doprowadzić zupę do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować zupę przez 20 minut.
Dodać pietruszkę, sherry i czarny pieprz; gotować przez 1 minutę. Odrzuć liście laurowe.