Toskańska zupa fasolowa z jagnięciną i ogolonym koprem włoskim

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Toskańska zupa fasolowa z jagnięciną i ogolonym koprem włoskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 972 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli i pieprzu, cebula kopru włoskiego, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Ossobuco z fasolą w stylu toskańskim i Ragoutem z kopru włoskiego, Toskański gulasz z białej fasoli i kopru włoskiego z pomarańczą i rozmarynem, oraz Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2-ilość oleju w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i zioła i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj pomidora i gotować, aż warzywa gotować do miąższu, o 5 Więcej minut. Wymieszać jagnięcinę, a następnie rosół z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu i doprawić solą i pieprzem. Dusić, aż jagnięcina jest bardzo delikatna, 20 do 30 minut.
Dodać fasolę i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania. Następnie rozgnieść trochę fasoli z boku garnka, aby je rozbić i zagęścić zupę. Doprawić solą i pieprzem oraz mżawką oliwy z oliwek. Zupę podlewamy do miseczek, polewamy koprem i podajemy na gorąco.