Toskańska Sałatka Panzanella
Przepis toskańska Sałatka Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 88 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz balsamiczny vinaigrette, cebula, Rzymska i sałata liściasta mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kiedy toskańska panzanella spotkała sałatkę caprese, Panzanella (Toskańska Sałatka Chlebowa), oraz Tuscan Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem vinaigrette w dużej misce.
Wlać vinaigrette na sałatkę; wrzucić do herbu.