Toskańska Pizza Z Brokułami
Toskańska Pizza z brokułami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 8. Jeśli masz suszone na słońcu pomidory, rzemieślnicze ciasto do pizzy, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Toskańskie brokuły i ser Quesadilla, Toskański brokuł makaron z serem, oraz Toskańskie pasztety z kurczakiem i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. smarować dużą ciemną blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na torbie; ostudzić 10 minut.
Tymczasem rozwiń ciasto na arkuszu ciastek; naciśnij na prostokąt 15x12 cali.
Piec około 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
W małej misce, wymieszać olej i czosnek.
Posmaruj skórkę pizzy. Top z pieczarkami, brokułami, pomidorami, serem i płatkami pieprzu.
Piec 8 do 10 minut lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.