Toskańska Pikantna Zupa Ze Słodkich Ziemniaków
Toskańska słona zupa ze słodkich ziemniaków może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masową kiełbasę, cebulę, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Po Toskańsku, Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kurczakiem, oraz Toskańska Zupa Ziemniaczana Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki włożyć do dużego garnka i zalać zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, 6 do 8 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Ziemniaki Puree w robocie kuchennym lub blenderze partiami, aż będą gładkie. Do dużego garnka odstawić puree ziemniaczane.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; gotować cebulę w gorącym oleju, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Dodaj kiełbasę na patelni i gotować, aż całkowicie rumiane, łamanie mięsa od tyłu drewnianą łyżką, jak gotuje. Wymieszać czosnek, grzyby, i włoskie przyprawy do mieszanki kiełbasy i cebuli; kontynuować gotowanie, aż grzyby będą miękkie, Inny 4 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem; przełożyć do garnka z ziemniakami.
Umieść duży garnek na małym ogniu.
Wlać pół na pół na mieszaninę, mieszając, aby wymieszać. Pozwól zupie powoli nagrzać się do gorąca i do pożądanej konsystencji.