Toskańska Pieczona Wieprzowina Z Koprem Włoskim

Toskańska Pieczona Wieprzowina Z Koprem Włoskim
Toskańska pieczona wieprzowina z koprem włoskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 642 kalorie, 69g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, płatki pieprzu, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska wieprzowina z koprem włoskim i winogronami, Toskańska Pieczeń Wieprzowa, oraz Toskańska Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wrzucić czosnek, posiekany rozmaryn, 1 łyżkę soli i płatki czerwonej papryki. Wykonaj głębokie cięcia 3/4 cala między żebrami wieprzowiny. Dodać trochę mieszanki czosnku do każdego cięcia. Natrzyj połówki cytryny na wieprzowinę, a następnie natrzyj pozostałą mieszaniną czosnku. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Doprowadzić wieprzowinę do temperatury pokojowej, około 30 minut. Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Każdą cebulkę kopru włoskiego przeciąć na pół, a następnie każdą połowę pokroić w kliny. Koper włoski i gałązki rozmarynu rozsypać na średniej patelni (najlepiej, jeśli pieczeń dobrze pasuje do patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Umieść wieprzowinę na patelni na wierzchu kopru włoskiego, tłuszczu bok do góry i piecz, aż termometr włożony do środka wieprzowiny rejestruje 145 Stopni F, około 1 godziny, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz lub deskę do krojenia i przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
W międzyczasie przekręć kliny kopru włoskiego i przywróć patelnię do piekarnika. Kontynuuj pieczenie, aż koper włoski zostanie karmelizowany, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Wieprzowinę pokroić w kotlety i podawać z koprem włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
8
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn