Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj toskańskiej bulionu i zupy fasolowej Cannellini. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka boczku, cebuli, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Toskańska Zupa Z Fasoli I Szwajcarskiego Chard, Tosty Gnocchi & Mozzarella / Chard Tęczowy / fasola cannellini / toma, oraz Zupa Fasolowa Kale & Cannellini.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować boczek, cebula, czosnek, gałka muszkatołowa, i czerwona papryka płatki, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać bulion z kurczaka i fasolę cannellini i doprowadzić mieszaninę do wrzenia; wymieszać suszone pomidory i kawałek skórki z parmezanu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować podczas przygotowywania chard, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Zupa Krem Z Brokułów
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Chard Szwajcarski
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyciąć łodygi z chard, i pokroić łodygi na kawałki około 3/4-cala długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
4
Pokrój liście chard na wstążki o szerokości 1 cala. Wymieszać łodygi chard i makaron do zupy, odkładając liście. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, o 10 protokół. Wymieszać liście chard, szałwia, i bazylia do zupy, i gotować na wolnym ogniu, aż zwiędną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Chard Szwajcarski
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu
(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Zupa z kadzi do miski i top z parmezanem i mżawka oliwy z oliwek, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego