Toskańska zupa z białej fasoli emerila z brokułami Rabe

Toskańska zupa z białej fasoli emerila z brokułami Rabe
Toskańska zupa z białej fasoli emerila z brokułami Rabe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 322 kalorie, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka drobno pokrojonej w kostkę cebuli, Skórka z sera parmigiano-reggiano, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, Zupa brokułowa Rabe i biała fasola, oraz Toskańska Biała Fasola I Brokuły Rabe.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w garnku 8-quart zupa lub garnek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę, seler, papryka, 1 łyżeczka soli, i łyżeczka czarnego pieprzu i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać czosnek, suszone włoskie zioła i pokruszony czerwony pieprz i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać bulion, fasolę, skórkę parmezanu, liść laurowy i wodę i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu delikatnie i gotować, częściowo pokryte i mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, 45 do 60 protokół.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść około 1 szklankę fasoli z garnka do małej miski i rozgnieść je z tyłu łyżki. Do zupy wrzucić puree fasolowe i dodać pozostałą 1 łyżkę soli. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i nadal gotować, odkryte, aż bulion lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać pozostały czarny pieprz, brokuły rabe, i rozmaryn gałązka i nadal gotować, aż brokuły rabe jest po prostu miękkie, o 5 protokół. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Usuń skórkę parmezanu, liść laurowy i gałązkę rozmarynu i wyrzuć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Zupę podawać w szerokich, płytkich miseczkach, przyozdobionych startym parmezanem i mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona papryka pokrojona w kostkęczerwona papryka pokrojona w kostkę1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebrokuły rabe, twarde końce łodygi przycięte, posiekane na kawałki wielkości kęsabrokuły rabe, twarde końce łodygi przycięte, posiekane na kawałki wielkości kęsa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę2Średnia żółta cebula, posiekanabulion z kurczaka lub bulion z kurczaka w puszkach o niskiej zawartości sodubulion z kurczaka lub bulion z kurczaka w puszkach o niskiej zawartości sodu0Batoniki toffi Heathkruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1sprigrozmaryn świeżyrozmaryn świeży22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone włoskie ziołasuszone włoskie zioła2Batoniki toffi Heathświeżo wyciśnięty sok z cytrynyświeżo wyciśnięty sok z cytryny1Starta skórka z cytrynyStarta skórka z cytryny22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina13krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropieniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropienia4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1Skórka z sera Parmigiano-Reggiano, około 1 × 3 caleSkórka z sera Parmigiano-Reggiano, około 1 × 3 cale3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweounces parmigiano-ser Reggiano, drobno starty (oounces parmigiano-ser Reggiano, drobno starty (o11 łyżka suszonego oregano5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesuszona biała fasola (cannellini, baby lima lub great Northern), opłukana, zbierana, namoczona przez noc i osuszonasuszona biała fasola (cannellini, baby lima lub great Northern), opłukana, zbierana, namoczona przez noc i osuszona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn