Toskańska Lazania może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chudą mieloną wołowinę, bazylię, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska Wegetariańska lasagne z cukinią, wędzonym Mozzarellanem i sosem beszamelowym, Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu), oraz Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej patelni na średnim ogniu, cookbeef, pieczarki, cebula, czosnek, pietruszka, sól, bazylia, Italianseasoning,nasiona kopru włoskiego andpepper aż wołowina jest rumiana, 12 minut; przenieść do bowland wymieszać ricotta. Makarony gotować na opakowaniu; odcedzić i spłukać zimną water.In 8" x 11 " naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, miejsce alayer makaronu. Top z 1/3 mieszanki mięsa, 1/3 marinara i 1/3 themozzarella. Powtórz, aby wytworzyćdwa więcej warstw z pozostałymi łyżkami, mięsem, marinarą i mozzarellą; przed ostatnią warstwą rozetrzyj szpinak. Top z
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Nasiona Kopru Włoskiego
Grzyby
Makarony
Pietruszka-nać
Ser Ricotta
Szpinak
Czosnek
Bazylia
Cebula
Woda
Wołowina
Mięso
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Parmezan. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Bake30 minut; usuń folię ibake 20 minut więcej. Schłodzić 10 minut przed podaniem.